In het sfeervolle tuinatelier wordt een steeds wisselend aanbod workshops en cursussen gegeven. Sommige zijn gericht op technieken en anderen meer op persoonlijke ontwikkeling maar altijd in combinatie met creativiteit. Het programma voor het eerste halfjaar 2024 komt binnenkort op deze pagina


inky cards

Tijdens deze workshop tover je met inkt en stempels deze mooie kaarten tevoorschijn. We werken volgens voorbeeld maar ik weet zeker dat je na deze middag thuis vol zelfvertrouwen gaat experimenteren met de geleerde technieken!

Datum: vrijdag 8 september

Tijd: 13.30-16.30

Prijs: €25,- inclusief materiaal en lekkers

= VOL


(h)art journallen

(h)art journallen is art journallen vanuit je hart. We werken deze middag aan de hand van een bepaald thema op canvas. Door middel van verschillende oefeningen laten we hart hoofd en handen samenwerken. Daardoor ontstaat er meer verbinding met jezelf en creër je uiteindelijk een uniek en waardevol 'kunstwerk'. Het (ver)werken op deze manier wordt vaak als erg helend ervaren!

Thema: het is vandaag!

Datum: donderdag 14 september

Tijd: 13.30-16.30

Prijs: €35,- inclusief materiaal en lekkers

= VOL


art journal

Tijdens deze dagworkshop maak jij je eigen art journal (A5). De mooie omslag wordt bewerkt met leuke mixed media technieken. Het uiterlijk bepaal je zelf, je kiest zelf de stempels en kleuren. De originele binding maakt van de rug een echt sierraad! Aan het eind van de dag ga je naar huis met een uniek exemplaar!

Datum: vrijdag 27 oktober

Tijd: 10.30-16.00 uur

Prijs: €50,- inclusief materiaal en lekkers (graag zelf een broodje oid meenemen)

Nog 1 plaats beschikbaar


energetisch tekenen/opstellingen meets mixed media 

Energetisch tekenen wil zeggen dat emoties vanuit het onderwuste op een intuïtieve manier aan het papier worden toevertrouwd. In deze workshop gaan we je gezin van herkomst op papier zetten. Op deze manier worden bepaalde patronen zichtbaar. Door systemisch te werken worden we ons bewust van de onzichtbare draden van het grote familiegeheel waarmee we verbonden zijn. Als de onderliggende patronen worden herkent kan dat erg verhelderd zijn! Deze workshop bestaat uit twee dagdelen. Op dag één leggen we het systeem 'bloot'. Op dag twee werken we je thema op canvas uit. Door de opgedane inzichten te verbeelden wordt het als het ware verankerd in je systeem. Hierdoor sta je nog steviger op je plek!

Data: donderdag 9 en 16 november

Tijd: 13.30-16.00 uur

Prijs: €70,- inclusief materiaal en lekkers 

Nog 1 plaats beschikbaar

 


kerst

Het is inmiddels al een echte traditie geworden, de kerstworkshop! Onder het genot van een stemmig muziekje en een sfeervol versierd atelier kom je alvast in de mood. Deze keer werken we op echt hout. Het huisje is ruim 10cm hoog en is een echte eyecatcher. Na afloop drinken we gezellig een glühwijntje of een kop warme chocolademelk.

Data: vrijdag 8 of zaterdag 9 december

Tijd: 13.30-16.30 en 10.00-13.00 uur

Prijs: €25,- inclusief materiaal, lekkers en sfeer

Vrijdag nog 1 plaats beschikbaar

Zaterdag is vol


chakra dagboeken

In deze serie maak je elke keer een ander chakra dagboekje. Tijdens de workshops vertel ik je kort iets over het betreffende chakra, zodat je je al creërend kunt verbinden met het thema. Dit doen we dmv een eenvoudige mixed media techniek, kleurbeleving, het tekenen van de mandela en boekbinden. Elk boekje heeft een andere binding en mandala. Het boekbinden en tekenen van de mandala is een heerlijke zen activiteit. Kortom een heerlijke relaxte dag voor jezelf!

Deel 1: Basis chakra

Datum: vrijdag 15 december 

Tijd: 11.00-16.00

Prijs: €50,- inclusief materiaal en lekkers (graag zelf een broodje oid meenemen)

Nog 2 plaatsen beschikbaar