De workshops gaan door bij minimaal vier deelnemers. Opgeven kan door een mail te sturen naar: bewustdoen@gmail.com Daarna ontvang je van mij een bevestiging. Hiermee is je aanmelding definitief en kan niet meer worden geannuleerd. Wel mag je iemand anders in jou plaats laten gaan mocht je onverhoopt verhinderd zijn. Wil je zelf een workshop of cursus initiëren? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, in overleg is er veel mogelijk!


workshop 'magisch doosje'

Deze workshop is een echte gouwe ouwe in een nieuw jasje en mag je zeker niet missen! Door een speciale vouwtechniek kun je dit doosje aan twee kanten openen, waardoor 'verborgen' vakjes ontstaan. Het papier bewerken we met verschillende mixed media technieken. Hoe het eruit komt te zien bepaal je zelf, dit is slechts een voorbeeld!

Datum: vrijdag 14 juni 2024

Tijd: 10.30 - 16.00

Prijs: €50,- inclusief materiaal en lekkers (graag zelf een broodje meenemen)

Nog 1 plaats beschikbaar 


workshop 'Frida Kahlo'

Kus de kunstenaar in jezelf wakker! Tijdens deze workshop maak jij een 'eigen' Frida Kahlo zelfportret! Omdat de nadruk op 'eigen' ligt, ga jij naar huis met een unieke 'look a like'. We werken met verschillende materialen (mixed media) op een groot plat canvas (ruim A4)

Datum: vrijdag 28 juni 2024

Tijd: 10.30 - 15.30 uur

Prijs: €50,- inclusief materiaal en lekkers (graag zelf een lunch mee brengen)

=VOL


workshop 'bloom'

Deze middag maak jij met behulp van een leuke stempel techniek, mooie kleurrijke 'bloemige' kaarten! Let op: we werken naar voorbeeld. Wel heb je keuze in kleur, de ervaring leert dat elke kaart er weer anders uitziet :)

Datum: woensdag 17 juli 2024

Tijd: 13.30-16.30

Prijs: €25,- inclusief materiaal en lekkers

=VOL


Workshop 'homemade ink'

Less is more! In deze workshop werken we met huis, tuin en keuken inkt. Centraal staat het super schattige ieniemini boekje wat we maken met hulp van de prachtige stempels van Art Specially. De bonus is een mooie middeleeuwse binding en een prachtige stijlvolle kaart! 

Datum: vrijdag 26 juli 2024

Tijd: 13.30 - 16.00

Prijs: €25,- inclusief materiaal en lekkers 

= VOL


workshop 'shine'

Waar ga jij van shinen? Oftewel wanneer sta jij in je creatie kracht? Tijdens deze workshop gaan we hier dmv oefeningen en mixed media verbinding mee maken. Als je weet waar jij van gaat stralen en energie van krijgt, kun je hier ook naar leven. Daarmee geef je anderen onbewust toestemming hetzelfde te doen! Deze middag staat het proces voorop. Dit neemt niet weg dat je met een mooie tastbare her-innering naar huis gaat!

Datum: woensdag 31 juli 2024

Tijd: 13.30-16.30

Prijs: €35,- inclusief materiaal en lekkers

=VOL


workshop 'flower of life'

De 'flower of life' is één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie, én is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. Tijdens deze workshop leer je hoe je dit symbool tekent op een mooie mixed media achtergrond. Door je hiermee te verbinden kun je deze oneindige energie ook daadwerkelijk ervaren. We werken op hout (20x20 cm), zodat je dit gevoel bij thuiskomst 'vast kunt houden'!

Datum: Vrijdag 16 augustus 2024

Tijd: 13.30-16.30

Prijs: €30,- inclusief materiaal en lekkers

=VOL


workshop 'Oceandrum'

Een Oceandrum is een instrument dat het geluid van de zee nabootst. Je kunt er niet op trommelen maar door de mand heen en weer te bewegen waan je je als het ware bij de zee. In deze workshop begeleid ik je bij het maken van je eigen Oceandrum. Elke drum heeft zijn eigen geluid. Dit ga je creëren in het eerste gedeelte van de workshop door middel van verschillende zaden. Welk geluid past bij jou? Daarna volgt er een visualisatie om zo met dat beeld ter inspiratie jouw Oceandrum te beschilderen. Heerlijk om te laten ontstaan! De mand heeft een doorsnede van tenminste 40 cm. Omdat het vinden van de juiste manden best moeilijk en kostbaar is dien je je uiterlijk voor 31 juli 2024 op te geven en een aanbetaling van €15,- te doen.

Datum: vrijdag 30 augustus 2024

Tijd: 10.30 - 16.30 uur

Prijs: €65,- inclusief materiaal en lekkers (graag zelf een lunch mee brengen)

=VOL


cursus 'wheel of the year'

Het wiel is verdeeld in acht partjes, Sabbats genaamd, vooruitlopend op de huidige vier seizoenen. Deze symboliseren samen de kringloop van de natuur. De oorsprong van deze oude natuur feesten is Keltisch. Het vieren van deze feesten, maakt dat je je deel van het grotere geheel voelt. Bovendien stelt het je in staat om even helemaal in het moment, in het hier en nu te zijn. Dit geeft je de gelegenheid om stil te staan bij wat je tot dan toe hebt bereikt en waar je naar toe wilt. Tijdens de cursus kun je ervaren hoe je de natuurlijke energie kunt aanwenden in het belang van jezelf, de Aarde en de mensen om je heen. Geen hokus pokus maar gewoon met beide voeten op de grond, het hart op de juiste plek en de handen in de verf! 

Data:

20 september 2024

1 november 2024

20 december 2024

31 januari 2025

21 maart 2025

2 mei 2025

20 juni 2025

1 augustus 2025

De lessen kunnen niet worden geannuleerd of ingehaald. Bij verhindering kun je digitaal meedoen

Tijd: 13.30 - 16.30 uur

Prijs:  €27,50 per keer of €200,- ineens inclusief lekkers en materialen

= VOL


Cursus 'reis door de chakra's'

In deze zevendelige cursus maken we een reis langs de chakra's. Chakra's zijn energiecentra die zich bevinden in ons etherisch (fijn stoffelijk) lichaam. Het in balans brengen van je chakra’s (chakra healing) heeft grote invloed op je welzijn, zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel! Mogelijkheden die hierbij worden ingezet zijn tekenen, lichaamswerk, schrijven en visualisaties, vaak een combinatie daarvan. Uiteindelijk verwerken we dit in een zgn altered book.

Data:

14 September 2024

19 oktober 2024

16 november 2024

18 januari 2025

15 februari 2025

15 maart 2025

19 april 2025

De lessen kunnen niet worden geannuleerd of ingehaald

=VOL

Tijd: 10.30 tot ongeveer 16.00 uur

Prijs: € 60,- per keer óf € 400,- ineens inclusief alle materialen, drinken, lekkers en een huisgemaakt soepje (graag zelf een broodje meenemen)