Deze workshops zijn inclusief materiaal. Je creëert zelf tijd en ruimte en werkt in je eigen tempo! Na de betaling ontvang je een uitgebreide reader (in Word bestand) voorzien van duidelijke stap voor stap foto's. Dus computer uit en creativiteit aan! Mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen dan ben ik natuurlijk altijd bereid je op weg te helpen! Opgeven kan door een mail te sturen. Je krijgt dan van mij een bevestiging + de verder info.


naturals & simplicity

Less is more, dat gaat voor deze workshop zeker op! Je leert je hoe je prachtige structuren creëert en hoe je mooie natuurlijke kleuren maakt. Het boekje heeft een verrassende en originele binding en ook de binnenkant verdient aandacht door de inspirerende opdrachten. Kortom een klein boekje met max inhoud!
(exclusief gesso of witte verf, iets om mee te lijmen en een zwarte watervaste fineliner of potlood)
‚Äč+
prijs €19,95 + € 4,10 verzendkosten


book in book

Twee boekjes voor de prijs van één + alle materialen (behalve gesso en gelmedium) hoe gaaf is dat? 
Van (bijna) niets, iets heel moois maken dat gaat voor deze workshop zeker op! Je leert hoe je de verschillende materialen mixed en matcht. Oftewel: Mixed media op en top. In het huisje (15x13cm) ‘woont’ een ieniemienie boekje die je met een leuke origami vouwtechniek in elkaar zet. Je kunt het bv. gebruiken als art journaltje (visueel dagboekje). Beken kleur en creëer je eigen sprookjesboek.

prijs €19,95 + € 4,10 verzendkosten