Deze workshops zijn exclusief materiaal maar zijn zo ingericht dat je het meeste ervan wel in huis hebt. Je creëert zelf tijd en ruimte en werkt in je eigen tempo! Na de betaling ontvang je een uitgebreide reader (in Word bestand) voorzien van duidelijke stap voor stap foto's (en soms) een instructie filmpje. Dus computer uit en creativiteit aan! Mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen dan ben ik natuurlijk altijd bereid je op weg te helpen! Opgeven kan door een mail te sturen. Je krijgt dan van mij een bevestiging + de verder info.


nature booklet

Van rest- en natuurlijk materiaal maak je een mooi slordig boekje :) Het meet 13x12,5 cm en aan de binnenkant bevindt zich oud boekpapier wat je eventueel zelf thuis verder kunt bewerken.

prijs €15,00​


memory yearbook

Tijdens deze workshop ga je met afvalmateriaal een leuke collage maken wat de basis vormt voor je boek (18,5x12 cm) Aan de binnenkant bevinden zich twaalf enveloppen (voor elke maand één) waar je al je herinneringen, foto's, kaartjes enz. van dat jaar in kunt bewaren. Het boekje wordt bijeen gehouden met een mooie eenvoudige binding (Japanese stab)

prijs €15,00


groen boekje

 Van afval- en natuurlijk materiaal maak je dit leuke ieniemini boekje. Het heeft een mooie bijzondere binding en de binnenkant is precies groot genoeg voor bv je ATC's het meet nl 9x6,5 cm

prijs ​€15,00


magic box

 Dit prachtige doosje kun je door de bijzondere vouwtechniek aan twee kanten openen! Het doosje zet je helemaal zelf in elkaar en wordt bewerkt met gave mixed media techniekjes. Kortom een echte treasure! De afmeting is 10,5x7,5 cm.

prijs €15,00


travelers notebook

Tijdens deze workshop maak je een zgn Japanse 'Midori' oftewel een traveler's notebook. Zooooo leuk om tijdens je vakantie je avonturen bij te houden. Het kaft versier je met gave mixed media technieken, in kleur naar keuze. En ook de binnenkant wordt alvast wat versierd. Natuurlijk blijft er genoeg ruimte over om er zelf in kunnen schrijven, plakken, stempelen of schilderen, net waar je hart naar verlangt! Het heeft een afmeting van ongeveer 15x13cm en een aantal leuke verrassingen. De workshop is geschreven in een Word document, voorzien van heel veel stap voor stap foto's en wordt verstuurd via de mail.

prijs €15,00


shiny christmas

Stap voor stap leg ik je uit hoe je een mooie papieren kerstbal, tag en kaart maakt met behulp van gave en verrassende mixed media technieken. Voor deze workshop heb je wel stempels nodig.

prijs €15,00


vintage christmas

Stap voor stap leg ik je uit hoe je een tegeltje omtovert tot een leuke kerstdecoratie en maak je een mooie kaart. Of meer, want ik verzeker je dat je creativiteit weer gaat stromen! Voor deze workshop heb je wel stempels nodig.

prijs €15,00


colorful cards

Wil jij meer uit je stempels halen en ontdekken welke technieken je met inkt kunt doen? Dan is deze workshop voor jou! Voor deze workshop heb je wel stempels nodig.

prijs €15,00


mixedmedia cards

Op zoek naar een creatieve boost? Dan is deze workshop voor jou! Je leert superveel leuke mixed media technieken die je natuurlijk ook in je art journal kunt gebruiken! Voor deze workshop heb je wel stempels nodig.

prijs €15,00


nature colors

Deze workshop passen we één techniek toe, maar door er een kleine twist aan te geven pakt hij iedere keer weer verassend anders uit! Voor deze workshop heb je wel stempels nodig.

Prijs €15,00


pop up Christmas card

Met het maken van deze mooie pop up kerstkaart kom je zeker in de stemming. De kaart is niet alleen heel decoratief, je kunt hem ook nog eens écht versturen want opgevouwen past hij met gemak in een enveloppe. 

Prijs: €15,00