Meaningful art summer journal

​Door een jachtig bestaan zijn we het contact met onszelf soms even kwijt. Je kunt er niet bij. Verwachtingen en onrust leiden je af. In deze cursus help ik je woorden te geven aan de antwoorden die jij (onbewust) zelf hebt verstopt. creativiteit helpt ons hierbij, het werkt verhelderend en geeft inzicht. Door deze inzichten te verbeelden heb je een krachtig instrument in handen wat je verder brengt en tegelijkertijd dichter bij jezelf!​


​Je ontvangt de lessen als Word bestand via de mail, soms aangevuld met een extra instructiefilmpje via WeTransfer. Iedere keer beginnen we met een visual. Beelden roepen heel snel emoties op. Net als intuïtieve schrijfoefeningen dus deze kun je ook verwachten, en natuurlijk veel mixed media! Oftewel werken met gemengde technieken. Tijdens het hele proces worden er vragen gesteld waar je zelf op kunt reflecteren, waardoor je werk nog meer waarde krijgt! 

4 lessen, verzending: om de week

Prijs is €29,95 


Wheel of the year

Het wiel is verdeeld in acht partjes, sabbats genaamd, vooruitlopend op de huidige vier seizoenen. Deze symboliseren samen de kringloop van de natuur. De oorsprong van deze oude natuurfeesten is Keltisch. Het vieren van deze feesten, maakt dat je je deel van het grotere geheel voelt. Bovendien stelt het je in staat om even helemaal in het moment, in het hier en nu te zijn. Dit geeft je de gelegenheid om stil te staan bij wat je tot dan toe hebt bereikt en waar je naar toe wilt. Tijdens de cursus kun je ervaren hoe je de natuurlijke energie kunt aanwenden in het belang van jezelf, de Aarde en de mensen om je heen. Geen hokus pokus maar gewoon met beide voeten op de grond, het hart op de juiste plek en de handen in de verf! 

 

De lessen worden in een Word bestand via de mail verstuurd. Je kunt ieder sabbat instappen, het is een doorlopende cyclus. Het is ook mogelijk om in een art journal oid te werken. Let op: het voorbeeld is ter inspiratie.

8 lessen, verzending: elk sabbat

Prijs is €72,50


Mixed papers

Next level! In deze leuke cursus werk je steeds op een ander papiersoort. ​Ervaar hoe leuk en verrassend anders dit is!

 

* vijf inspirerende lessen werken op verschillende papiersoorten, zoals: mixed media papier, zwart, kraft, yupo en canvas.
* De lessen worden twee weekelijks verstuurd via de mail in een Word document voorzien van heel veel stap voor stap foto's.
* heel veel mixed media technieken, tips & tricks.

Natuurlijk gebruik je hiervoor je eigen stempels, afbeeldingen en kleuren waardoor het een uniek exemplaar wordt!

5 lessen, verzending: om de week

Prijs is € 39,95

Optioneel: Voor €10,- extra krijg je de E workshop 'nature booklet' meegestuurd. Deze past qua maat precies om de mixed papers. Daardoor heb je een mooi compleet journal met inhoud.


Art journallen doe je gewoon zo!

In een aantal lessen leer je stap voor stap hoe je een eigen Art Journal start, ervaar hoe heerlijk het is om vrij en zonder regels te creëren! ​

 

Een art journal is een visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, experimenteren, verbeelden, herinneren, nieuwe technieken proberen en je dagelijks leven documenteren met meer dan woorden alleen. Je schrijft nog steeds, maar je maakt ook doodles, stempelt, kleurt, verft, voegt foto`s toe of maakt complete collages. Zo wordt je dagboek nóg persoonlijker!

​​
In de eerste les ga je een Art Journal maken van een oud boek met behulp van de mooie Secret Belgian binding. Met de kennis die je tijdens de cursus hebt opgedaan ga je in de laatste les het kaft bewerken. In de overige vier lessen gaan we de verschillende facetten van het journallen bij langs. Iedere les krijg je een opdracht (met mijn voorbeelden ter inspiratie) zodat je aan het eind van de cursus je boek kunt inbinden met je eigen persoonlijke art! De lessen worden per mail verstuurd in een Word bestand, voorzien van tekst en veel stap voor stap foto´s en een filmpje van de binding.

6 lessen, verzendig: om de week

Prijs is €45,00


Digitaal inspiratie café

* een besloten Facebookgroep
* iedere maand wordt daar een Word document met een fototutorial (eigenlijk een complete workshop dus:)) toegevoegd
* een plek om je werk te laten zien, op die manier kunnen we elkaar inspireren en bekrachtigen.
* er is ruimte om vragen te stellen en ideeën te delen
* je werkt met je eigen materiaal, stempels en/of afbeeldingen. Of misschien werk je graag abstract? Kortom voldoende creatieve vrijheid!

verzending: 1x per maand


3 maanden €29,95
6 maanden €49,50
12 maanden €84,-